Download hier de nieuwsbrief

Activiteiten

Lekker gegriezeld met Halloween? Nu dat voorbij is, kunnen we november goed inzetten!

Wij herinneren jullie er graag nog eens aan dat je voor de KLJ nóóit goede kleren aandoet, enkel kleren die vuil mogen worden.

Vergeet ook geen aangepaste kleren te dragen, tijdens deze maanden kan het wel eens koud worden!


Zaterdag 3 november:

Het is tijd voor de allereerste activiteit van de maand november! Het wordt steeds kouder, maar dat houdt een echte KLJ-er er niet van om een spel te spelen! Kom meespelen van 14 u tot 17 u!

Zaterdag 10 november:

Heel lang geleden – wel 49 jaar geleden! – kwam de allereerste aflevering van Sesamstraat op tv in Amerika. Ken je dat nog? Misschien ken je Bert en Ernie wel, zij wonen in Sesamstraat, en ook Kermit de Kikker woonde er lang geleden.

Of je Sesamstraat nu kent of niet, er is een andere straat die je zeker wel kent: de Weybroekstraat, waar ons lokaaltje staat natuurlijk! Ook deze week zijn jullie weer uitgenodigd voor een super-duper-ultra-leuke namiddag, van 14 u tot 17 u.

Zaterdag 17 november:

‘Hallo, wij zijn van KLJ Wolfsdonk en wij verkopen speculaas ten voordele van ons kamp!’ – Oefen alvast je verkoperspraatje en je allerliefste blik, want vandaag gaan we weer speculaas verkopen om centjes te verdienen voor het kamp!

De Wolfkes, girry's en Squirrels worden van 14 u tot 17 u verwacht.

De Skunks, Waspi’s en Aspi’s worden van 10 u tot 17 u verwacht; ’s middags wordt er eten voor jullie voorzien.

Zaterdag 24 november:

Vorige week hebben jullie je best gedaan tijdens de speculaasverkoop, en harde werkers worden beloond: vandaag kunnen jullie weer een fantastisch spel komen spelen! Haal je uniform maar uit de kast, want van 14 u tot 17 u vliegen we er weer in!

Zaterdag 1 december:

Zie ginds komt de stoomboot… Natuurlijk komt hij niet met de stoomboot tot in Wolfsdonk, want de zee loopt niet tot hier door, maar komen doet Sinterklaas zeker en vast!

De Wolfkes en Girry’s krijgen de kans om die lieve goede Sint te ontmoeten! Om 13.30 u spreken we af aan het lokaal, om van daaruit samen te voet naar zaal Den Abt te gaan. Om 17 u zijn we weer aan het lokaal.

De Squirrels, Skunks, Waspi’s en Aspi’s worden ook niet vergeten: zij kunnen een knotsgek Sinterklaasspel komen spelen op de KLJ van 14 u tot 17 u.

Zaterdag 8 december:

Zoals de Engelse uitdrukking zegt: ‘de tijd vliegt wanneer je plezier maakt!’ En niets is minder waar, want het is alweer bijna de laatste activiteit van 2018! Geen nood, bijna is niet helemaal! Om dat te vieren gaan we op de KLJ helemaal uit de bol, want geef toe, elke dag is toch een beetje een feestje! Rep je dus naar de KLJ, we verwachten jullie van 14 u tot 17 u.

Zaterdag 15 december:

Jammer maar helaas, vandaag is de laatste activiteit van het jaar… Maar niet getreurd, we maken er een knaller van! We gaan er nog één keer hard tegenaan, zodat jullie er tot volgend jaar tegenkunnen zonder activiteit! Benieuwd? Dan zal je nog even geduld moeten hebben, want meer info volgt via mail! Eén tip: de activiteit vindt ’s avonds plaats.

Maandag 31 december:

Vandaag is er alvast één plaats waar je zeker en vast geen ‘hoog huis, laag huis’ zal moeten zingen! Smeer je stembanden en kom in de voormiddag aan de KLJ je origineelste Nieuwjaarsliedje zingen voor heerlijke warme chocomelk en een koek!

Ook de mama’s en papa’s mogen zeker meekomen voor een warme choco, of een jenever als het wat straffer mag zijn!